top of page

Bästa presenten: lokalproducerad mat?

 

Presentlådorna från Gårdshem är fullproppade med en härlig blandning av matglädje från regionen. Det är en gåva som smakar gott och gör gott. Lådan stärker den lokala ekonomi och premierar ett av världens mest hållbara lantbruk. Framförallt så är det produkter av hög kvalitet. Många vill handla mer lokalt men tycker det är svårt. Vi på Gårdshem vill göra det lätt att göra rätt.

Beställer gör du längst ned på denna sida!

IMG_2379.jpeg

Välj mellan tre olika sorter

Skafferiladan23.jpeg

Från skafferiet

Den här lådan behöver inte vara i kylen och innehåller ett brett urval lokalproducerade produkter. Kan även göras vegansk.

IMG_7935.jpeg

Ost och chark

Ett urval norrländska ostar och charkuterier. Den här lådan klarar sig utanför kylen någon timme men mår bäst i kylskåpsgrader. Självklart är det även här enbart lokala mathantverk.

Ostladan23.jpeg

Norrländsk Ostlåda

Denna låda är fylld med ett brett urval norrländska hantverksostar samt marmelad och kex. även den här lådan klarar sig en stund i rumstemperatur men mår bäst i kylen.

Priset för lådorna är 500 kr inkl. moms (446 kr exkl. moms) och vi erbjuder fri utkörning till er vid beställning av fler än 10 st. Lådan beställs enklast via vår hemsida, men det går även via mail eller i butiken.

Vi kommer alltid försöka anpassa lådorna utifrån de önskemål ni har, men då vi strävar efter en hållbar konsumtion samt arbetar med mathantverkare kan vi inte alltid garantera en viss typ av produkter och förbehåller oss därför rätten att justera innehåll för maximerad matglädje och hållbar konsumtion.

Vi har svårt att se hur det kan bli bättre.

För företag:

För att beställa eller för en förfrågan om presentlådor, skriv in följande i kontaktformuläret:

  • Antal lådor

  • Typ av låda

  • Företagsnamn

  • Faktureringsuppgifter

  • Om ni önskar utkörning, ange datum för utkörning*​

  • Om ni önskar hämta i butik, ange datum för upphämtning.

*utkörning sker till företagets kontor (ej till hushåll)

bottom of page